Uudistamme palveluvalikoimaamme – Postnord-yhteistyö päättyy

29.2.2024 | Ajankohtaista

Karjalaisen Rahti Oy on aina sitoutunut tarjoamaan asiakkailleen parasta mahdollista logistiikkapalvelua, ja tämä sitoutuminen ohjaa meitä jatkuvasti kehittämään ja parantamaan toimintaamme.

Postnord-yhteistyö päättyy

Osana tätä kehitystä olemme päättäneet päivittää ja uudistaa kuljetusyhteistyökumppanuuksiamme. Tämä päivitys mahdollistaa entistä tehokkaamman ja laajemman valikoiman logistiikan palveluita.

Tämän uudistuksen myötä emme jatka yhteistyötä Postnordin ja Fedexin kanssa.

Postnord- ja Fedex-pakettien käsittely noutopisteellämme päättyy 29.2.2024 jonka jälkeen Postnord-lähetyksiä voi tiedustella suoraan Postnord Oy:n asiakaspalvelusta. 

Tämä päätös on tehty huolellisen harkinnan jälkeen ja sillä pyritään varmistamaan, että voimme tarjota teille parhaat mahdolliset kuljetusratkaisut tulevaisuudessa.

Vaikka muutos voi aluksi tuntua haasteelliselta, olemme täysin vakuuttuneita siitä, että se avaa uusia mahdollisuuksia ja parantaa palvelutasoamme entisestään.

Laadukasta logistiikkaa myös jatkossa

Meillä on ilo ilmoittaa, että olemme solmineet uusia kumppanuuksia, jotka tukevat strategiaamme tarjota teille entistäkin parempia ja monipuolisempia kuljetusvaihtoehtoja mm. Fennoroad–kuljetusverkostomme kautta.

Olemme valmiita auttamaan teitä kaikissa mahdollisissa kysymyksissä ja varmistamaan, että siirtymä uuteen aikakauteen sujuu mahdollisimman mutkattomasti. 

Kiitos jälleen luottamuksestanne ja yhteistyöstänne!

Karjalaisen Rahti Oy

Jukka Karjalainen

toimitusjohtaja

0400 639 300