Runkokuljetus

Runkoliikenteemme on lähinnä Keski-Suomen ja pääkaupunkiseudun välistä liikennettä. Etelään viemme maakunnan monia tuotteita ja takaisin tuomme eri tukkureilta tavaraa jaettavaksi jakeluterminaaliimme Jyväskylään.

Etusivu » Kuljetus ja logistiikka » Runkokuljetus

Runkokuljetukset Etelä- ja Keski-Suomen välillä

Toimimme linkkinä Etelän ja Keski-Suomen välillä, viemällä maakunnan monipuolisia tuotteita etelään ja tuomalla takaisin eri tukkureilta tavaraa, jotka jaetaan oman, Jyväskylässä sijaitsevan jakeluterminaaliimme kautta Keski-Suomeen.

Nopeutta ja huolellista suunnittelua

Vaikka runkoliikenteen reitit saattavat olla pitkiä, panostamme nopeuteen ja tehokkuuteen. Tämä on mahdollista huolellisen suunnittelun ansiosta, joka varmistaa optimaalisen reittisuunnittelun ja kuljetusten sujuvuuden. Kuljetukset suoritetaan pääasiassa yöaikaan, mikä takaa, että tuotteet ovat perillä määränpäässä aikaisin aamulla valmiina jakeluun.

Ammattitaitoiset kuljettajat ja nykyaikainen kalusto

Runkokuljetuksissa luotettavuus ja turvallisuus ovat ensisijaisen tärkeitä. Siksi kuljetuksistamme vastaavat ammattitaitoiset kuljettajat, jotka ovat koulutettuja ja kokeneita toimialan ammattilaisia.

Lisäksi käytössämme on nykyaikainen kalusto, joka varmistaa kuljetusten sujuvuuden ja turvallisuuden kaikissa olosuhteissa.

Vakaa kuljetuskumppani Etelä- ja Keski-Suomen välillä

Kattava jakeluverkostomme vie tavarat perille omalta terminaaliltamme aina määränpäähän asti.

Ota yhteyttä ja kysy ratkaisusta kuljetustarpeisiisi!

Ota yhteyttä ja kysy lisää!


Asiakaspalvelu

0400 639 206

Karjalaisen Rahti Oy