Pikakuljetus

Pikaisen kuljetustarpeen yllättäessä hoidamme tavarasi perille varmasti ja sujuvasti – haemme lähetyksen oveltasi ja viemme sovittaessa aina perille asti.
Tilaa pikakuljetus nyt

Etusivu » Kuljetus ja logistiikka » Pikakuljetus

Pikakuljetus on valintasi, kun aika on ratkaiseva tekijä

Kiireelliset lähetykset vaativat erityistä huomiota ja tehokasta toimintaa. Karjalaisen Rahti Oy tarjoaa asiakkailleen pikakuljetuspalvelua, joka on suunniteltu vastaamaan nopean toimituksen tarpeisiin luotettavasti ja ammattitaitoisesti.

Luotettava kumppani pikakuljetuksiin

Karjalaisen Rahti Oy on ollut luotettava ja pitkäaikainen kumppani jakelukuljetuksissa vuodesta 1998 lähtien.

Jakelukuljetuksista poiketen oikakuljetuspalvelumme on suunniteltu vastaamaan asiakkaidemme nopean toimituksen tarpeisiin tinkimättä luotettavuudesta.

Valitse meidät kumppaniksesi, kun aika on ratkaiseva tekijä!

Hoidetaan kuljetuksesi perille!

Ota yhteyttä niin suunnittelemme pikakuljetuksellenne nopein ratkaisu – oli tarve sitten mihin päin suomea tahansa.


Asiakaspalvelu

0400 639 206

Karjalaisen Rahti Oy

Miksi pikakuljetus Karjalaisen Rahdilta?

Nopeus ja joustavuus

Pikakuljetuksemme on suunniteltu erityisesti tilanteisiin, joissa aika on kriittinen tekijä. Riippumatta siitä, onko kyseessä kiireellinen varaosa, tärkeä asiakirja tai muu välttämätön toimitus, me hoidamme sen nopeasti ja tehokkaasti. Pikakuljetuspalvelumme mahdollistaa toimitukset perille saman päivän aikana.

Ammattitaitoiset kuljettajat ja laadukas kalusto

Pikakuljetuksissa luotettavuus on avainasemassa. Siksi ammattitaitoiset kuljettajamme huolehtivat siitä, että lähetykset kulkevat sujuvasti ja turvallisesti kohteeseensa. Laadukas kalustomme, johon kuuluu sekä pakettiautoja että kuorma-autoja, mahdollistaa erilaisten lähetyksien nopean ja joustavan kuljettamisen.

Kattava jakelualue

Toimimme laajalla jakelualueella Keski-Suomessa mutta pikakuljetuksemme kattaa lisäksi koko muun Suomen. Tämä tarkoittaa, että voimme palvella asiakkaitamme nopeasti ja joustavasti koko Suomen alueella. Kotikenttämme tuntemus ja tehokas logistiikkaverkostomme mahdollistavat pikakuljetukset optimaalisesti.

Seuranta ja viestintä

Asiakkaamme voivat seurata pikakuljetuksensa etenemistä reaaliaikaisesti modernin tietojärjestelmämme avulla. Tämä tarjoaa lisää läpinäkyvyyttä ja varmuutta toimitusten sujuvuudesta. Lisäksi viestimme aktiivisesti asiakkaillemme, jotta he voivat olla varmoja toimitusten ajantasaisuudesta.