Fennoroad-kuljetusverkosto

Fennoroad on osaksi omistamamme valtakunnallinen kappaletavaraketju. Näin saamme tavaran kulkemaan sujuvasti koko kotimaassa sekä maasta-toiseen – lähes rajattomasti.

Etusivu » Kuljetus ja logistiikka » Fennoroad-kuljetusverkosto

Yksi kaikkien ja kaikki asiakkaan puolesta

Fenno Road Oy perustettiin vuonna 2013 ja se on tunnettujen kotimaisten liikennöitsijöiden omistama kuljetusverkosto, joka tarjoaa kuljetuspalveluita koko Suomen alueella – jokaiseen postinumeroon asti.

Saumattomasti toimivan kuljetusverkoston ansiosta palvelu on erittäin tehokasta. Verkostoon kuuluu 24 terminaalia, joista Helsingin Vuosaaren satamassa sijaitseva terminaali toimii verkoston pääterminaalina, josta kaikki terminaalit tavoitetaan seuraavaksi arkipäiväksi ilman välivaiheita.

Vaikka kyseessä onkin yritysten välisestä liiketoiminnasta ja kaupankäynnistä me Fennoroadilla uskomme vahvasti ihmisten väliseen kommunikointiin ja palvelemme asiakkaitamme ihminen – ihmiselle ajatuksella, olemalla teitä varten.

Tutustu Fennoroadiin

Laajempaa palveluvalikoimaa kumppaniemme avulla

Fennoroad on kotimaisten alueliikennöitsijöiden perustama ja omistama kuljetusketju. Liikennöitsijät ovat erikokoisia toimijoita, mutta kaikilla on vakiintunut asema ja pitkä kokemus omalla alueellaan. Keskeinen yhdistävä tekijä on myös asenne: palvelun laatu on kaiken tekemisen perusta.

Työnjako on yksinkertainen. Alueliikennöitsijät hoitavat runkoliikenteen, noudot ja jakelut, Fennoroad hallinnoi ja ohjaa toimintaa. Ulkopuolisia palveluntarjoajia ei käytetä, joten kuljetus on aina omissa käsissä.

Kysy lisää!

Kysy lisää Fennoroadin tarjoamista mahdollisuuksista.


Asiakaspalvelu

0400 639 206

Karjalaisen Rahti Oy