Laadukasta logistiikkaa 
perheyrityksenä lähes 
100 vuoden ajan

Tuotamme Karjalaisen nimellä kuljetuspalveluita nyt jo viidennessä sukupolvessa, kahden yrityksen voimin.

Kuljetus- ja logistiikkapalvelut

Karjalaisen Rahti Oy

Karjalaisen Rahti Oy on suomalainen kuljetus- ja logistiikkapalveluita tarjoava yritys, joka perustettiin vuonna 1998. Tuotamme kaupalle ja teollisuudelle täys- ja osakuorma- sekä kappaletavarakuljetuksia.

Yrityksen omistajat työskentelevät avainpaikoilla yrityksessä tuoden yrittäjämäisen hengen toimintaamme niin kuljetuksissa kuin terminaalillamme.

Tavoitteenamme on parantaa palveluillamme asiakkaidemme kilpailukykyä markkinoilla.

Kierrätys- ja nostokuljetuspalvelut

Karjalaisen NostoKuljetus Oy

Karjalaisen NostoKuljetus Oy on vuonna 2011 perustettu keskisuomalainen kierrätys- ja kuljetuspalveluita tarjoava yritys. Toimipisteemme ja jätekeskuksemme sijaitsee Laukaan Leppävedellä.

Tärkeimpiä toimintaamme ohjaavia arvoja ovat rehellisyys, ahkeruus ja asiakastyytyväisyys, joka on näkynyt lisääntyvissä ja pitkissä asiakassuhteissamme.

Tarjoamme Keski-Suomen alueella kokonaisvaltaisesti mm. rakennus- ja purkutyömaiden jätehuoltopalvelut, sisältäen vaihtolavat vuokralle, jätteiden kuljetukset ja jätteiden vastaanottamisen omalle jätekeskuksellemme.

Laukaan Leppävedellä sijaitseva jätekeskuksemme palvelee sopimusasiakkaita tarvittaessa kellon ympäri. 

Tervetuloa mukaan matkaamme!

Jatkamme ylpeydellä Augusti Karjalaisen vuonna 1927 käynnistämää kuljetustoimintaa tuottamalla laadukasta logistiikkaa vielä tänäkin päivänä – huolehtien nykypäivänä myös jätepalveluista ja ympäristöstämme, niin tiellä kuin terminaalillamme.

Asiakas edellä – aidosti

Periaatteenamme on, ettei milloinkaan sanota ei, kun puhutaan palveluiden tuottamisesta. Katsotaan asiat läpi ja otetaan tarvittaessa valikoimaan vaikka kokonaan uusi suoriteala.

Kokemusta meillä on tarjota laaja valikoima mm. sanomalehtien, turpeen, hakkeen, raakapuun, lankun, yms. kuljettamisesta ja kaikenlaisesta kappaletavaraan liittyvästä, kuten irtoperien veto-, trukki- ja pyöräkonepalveluista, terminaalipalveluista ym.

Ei muuta kuin pöydän ympärille ja suunnittelemaan!

Laadukasta logistiikkaa suvussa yli 90 vuotta

1927

Augusti Karjalainen käynnisti toiminnan Keski-Suomessa Pylkönmäellä. Suoritealana olivat oman leipomon ja limonaditehtaan ajot, mukaan lukien myös henkilö-kuljetukset. Eli ns. yhdistettyjä kuljetuksia oli jo tuolloin!

1947

Artturi Karjalainen jatkoi isänsä viitoittamaa tietä. Hän aloitti raakapuu- ja hiekkakuljetukset, sekä myöhemmin hiab – autopalvelut.

Artturi tarjosi kuljetuspalveluita myös muutettuaan Jyväskylään.

1972

Artturin poika Juhani on myös tehnyt suurimman osan elämäntyöstään Pylkönmäeltä käsin kuljettaen raakapuuta, lankkua, betonituotteita, turvetta, tuhkaa, sekä tarjoten myös muita erilaisia nosto- ja kuljetuspalveluita.

1998

Juhanin poika Jukka Karjalainen ja hänen vaimonsa Riitu perustivat Karjalaisen Rahti Oy:n Laukaan Vehniälle.

Myöhemmin toiminta on laajentunut Jyväskylässä sijaitsevaan kappaletavaraterminaaliin. Verkostomme kattaessa koko Suomen.

2011

Juhanin nuoremmat pojat, Janne ja Markus Karjalainen perustivat Karjalaisen NostoKuljetus Oy:n.

Myöhemmin yhtiön osakkaaksi on tullut Ossi Peteri. Karjalaisen NostoKuljetus Oy tarjoaa kierrätys- ja kuljetuspalveluita Keski-Suomessa.

2024

Nykyään Karjalaisen Rahti Oy ja Karjalaisen NostoKuljetus Oy ajavat vuosittain yhteensä yli miljoona kilometriä.

Havainnollistamiseksi matka on sama kuin 25 kertaa maailman ympäri, eli kierrämme maapallon keskimäärin kahdesti kuukaudessa. Tästä voikin päätellä, ajot ovat lisääntyneet vuosien varrella.