Terveydenhuollon logistiikka

Kuljetamme kaikki terveydenhuollon tarvikkeet turvallisesti ja nopeasti Keski-Suomessa.

Etusivu » Kuljetus ja logistiikka » Terveydenhuollon logistiikka

Turvallisuus, nopeus ja kattavuus terveydenhuollon tarpeisiin

Terveydenhuollon logistiikka vaatii erityisosaamista, ja me olemme sitouneet tarjoamaan luotettavaa ja turvallista terveydenhuollon logistiikkaa kaikkialle Keski-Suomeen. Eroamme kilpailijoistamme sitoutumalla vahvaan asiakassuhteeseen ja tarjoamalla yksilöllisiä logistiikkaratkaisuja kaikille terveydenhuollon toimijoille.

Terveydenhuollon logistiikka apuna toiminnan tehostamisessa

Logistiikan sujuvuus on keskeinen osa terveydenhuollon tehokasta toimintaa. Kun prosessit ovat kunnossa, eikä terveydenhuollon henkilöstön aikaa kulu logistisiin haasteisiin, jää henkilöstön aikaa oman työnsä hoitamiseen.

Tarjoamme aikataulutetut ja lämpösäädellyt kuljetukset, laboratorioiden näytekuljetukset sekä muut erikoiskuljetusta vaativat palvelut.

Suunnittelemme jokaiselle asiakkaalle yksilölliset logistiikkaratkaisut vastaamaan heidän ainutlaatuisia tarpeitaan.

Lämpösäädellyt kuljetukset terveydenhuollon logistiikan tarpeisiin

Kuljetuskalustomme on varustettu lämmönsäätölaitteilla, jotka takaavat, että lastin lämpötila pysyy halutussa +8–+25 °C välillä koko matkan ajan. Tämä on olennaista herkkien terveydenhuollon tarvikkeiden kuten lääkkeiden kuljetuksessa. Lämpötilaa voidaan seurata reaaliaikaisesti kuljettajan käsipäätteeltä ja etänä, mikä lisää kuljetusten valvontaa ja varmuutta.

Kysy minulta lisää

Annan mielelläni lisätietoja terveydenhuollon logistiikan ja hyllytyspalveluiden osalta!

Valitsemalla Karjalaisen Rahti Oy:n kumppaniksesi terveydenhuollon logistiikassa saat luotettavaa, turvallista ja kattavaa palvelua. Olemme mukana varmistamassa, että terveydenhuollon tarvikkeet saapuvat perille aina oikeaan aikaan ja oikeassa kunnossa.


Jukka Karjalainen

toimitusjohtaja 0400 639 300

Terveydenhuollon logistiikka – turvallisuus ennen kaikkea

Varastoinnin vaatimukset huomioiden

Varastoissamme noudatetaan tiukasti hygieniamääräyksiä sekä asiakkaiden varastointiohjeita. Takaamme, että terveydenhuollon tarvikkeet säilytetään asianmukaisesti ja turvallisesti odottaessaan kuljetusta.

Säännöllinen seuranta

Suoritamme säännöllisiä sisäisiä auditointeja sekä kuljetusten että terminaalin osalta varmistaaksemme korkean turvallisuustason.