Kuljetus ja logistiikka

Meillä on kokemusta laaja valikoiman tarjoamisesta aina sanomalehtien, turpeen, hakkeen, raakapuun, lankun, yms. kuljettamisesta sekä kaikenlaisesta kappaletavaraan liittyvästä, kuten irtoperien veto-, trukki- ja pyöräkonepalveluista terminaalipalveluihin.

Ei muuta kuin pöydän ympärille ja suunnittelemaan!

Fennoroad-kuljetusverkosto

Fennoroad on osaksi omistamamme valtakunnallinen kappaletavaraketju. Näin saamme tavaran kulkemaan sujuvasti koko kotimaassa sekä maasta-toiseen – lähes rajattomasti.

Lue lisää palvelusta

Hyllytyspalvelut – Huoletonta varastonhallintaa

Kun haluat tuotteesi toimitettavan suoraan perille, hyllytyspalvelu auttaa.

Lue lisää palvelusta

Jakelukuljetus Jyväskylä

Hoidamme säännölliset kuljetustarpeesi luotettavasti laajan jakeluverkkomme kautta – sujuva ja varmasti luotettava jakeluliikenteemme toimii Jyväskylästä käsin ympäri Keski-Suomen.

Lue lisää palvelusta

Massatavara­kuljetus

Me pidämme huolen siitä, että massatavarasi pääsevät turvallisesti perille – olipa kyse maanparannusaineista, kierrätysmateriaaleista tai muusta erityistä osaamista vaativasta kuljetuksesta.

Lue lisää palvelusta

Nosturikuljetus

Teemme nostopalvelut kuljetuksineen Jyväskylästä koko Keski-Suomen alueelle – varmasti aikataulussa ja rehdisti sovitulla sisällöllä.

Lue lisää palvelusta

Pikakuljetus

Pikaisen kuljetustarpeen yllättäessä hoidamme tavarasi perille varmasti ja sujuvasti – haemme lähetyksen oveltasi ja viemme sovittaessa aina perille asti.

Lue lisää palvelusta

Runkokuljetus

Runkoliikenteemme on lähinnä Keski-Suomen ja pääkaupunkiseudun välistä liikennettä. Etelään viemme maakunnan monia tuotteita ja takaisin tuomme eri tukkureilta tavaraa jaettavaksi jakeluterminaaliimme Jyväskylään.

Lue lisää palvelusta

Teollisuuskaasut toimitettuna Keski-Suomessa

Myymme ja toimitamme perille asti laadukkaimmat teollisuuskaasut Keski-Suomessa. Olemme Air Liquide -teollisuuskaasujen jakeluvarasto ja alueellinen myyjä Keski-Suomen alueella.

Lue lisää palvelusta

Terminaali­palvelut

Terminaali on tavaroiden ja koko logistiikkatoiminnan solmukohta, jossa kohtaavat niin kuin . Tarjoamme terminaalipalveluita nykyaikaisessa terminaalissamme, kes

Lue lisää palvelusta

Terveydenhuollon logistiikka

Kuljetamme kaikki terveydenhuollon tarvikkeet turvallisesti ja nopeasti Keski-Suomessa.

Lue lisää palvelusta

Laadukasta logistiikkaa 
perheyrityksenä lähes 
100 vuoden ajan

Tuotamme Karjalaisen nimellä kuljetuspalveluita nyt jo viidennessä sukupolvessa, kahden yrityksen voimin.

Jatkamme ylpeydellä Augusti Karjalaisen vuonna 1927 käynnistämää kuljetustoimintaa tuottamalla laadukasta logistiikkaa vielä tänäkin päivänä – huolehtien nykypäivänä myös jätepalveluista ja ympäristöstämme, niin tiellä kuin terminaalillamme.