Jakelukuljetus Jyväskylä

Hoidamme säännölliset kuljetustarpeesi luotettavasti laajan jakeluverkkomme kautta – sujuva ja varmasti luotettava jakeluliikenteemme toimii Jyväskylästä käsin ympäri Keski-Suomen.
Sopimusasiakkaaksi

Etusivu » Kuljetus ja logistiikka » Jakelukuljetus Jyväskylä

Luotettava jakelukuljetus Keski-Suomessa

Jakelualueemme on Keski-Suomi jossa tuotamme päivittäistä jakelu- sekä noutotoimintaa. Olipa kyseessä rakennustarvikkeet, varaosat tai elintarvikkeet, meiltä löytyy ratkaisu kuljetustarpeisiisi.

Paikallisjakelua sovitusti ja tehokkaasti

Ajamme paikallisjakelupalveluita Keski-Suomen alueella viitenä päivänä viikossa. Ammattitaitoiset kuljettajamme varmistavat, että jakelusi saapuu kohteisiinsa sovitussa aikataulussa. Palvelemme asiakkaitamme myös lyhyellä varoitusajalla pikakuljetuksina, jotta voimme vastata myös kiireellisiin tarpeisiin.

Seuranta ja läpinäkyvyys

Moderni tietojärjestelmämme mahdollistaa aikataulutetun ja kellontarkan seurannan. Voit seurata lähetyksen etenemistä sähköisesti ja hyödyntää sähköisiä rahtikirjoja, mikä tekee kuljetuskokemuksestasi entistä sujuvamman ja läpinäkyvämmän.

Valitse Karjalaisen Rahti Oy luotettavaksi kumppaniksesi jakelukuljetuksissa.

Sujuva jakelu oman terminaalimme kautta

Toimimme Keski-Suomessa ja alueemme on kotikenttämme. Oma terminaalimme toimii tavaroiden ja koko logistiikkaketjun solmukohtana, varmistaen sujuvan ja tehokkaan kuljetuksen sekä lajittelun ja varastoinnin.

Yöaikaan terminaaliin tulleet tavarat lajitellaan ja lähdetään aamulla jakamaan eri suuntiin. Joskus tavarat kaipaavat välivarastointia, jonka jälkeen ne toimitetaan eteenpäin asiakkaan kanssa sovitulla tavalla.

Terminaalillamme työtä tehdään paljolti yöaikaan, jotta tavarat olisivat mahdollisimman hyvissä ajoin perillä – ja ennen kaikkea, aina sovitusti ajallaan.

Kysy lisää jakeluistamme!

Pyrimme parantamaan asiakkaidemme kilpailukykyä tarjoamalla toistuvia sopimuskuljetuksia – kerromme mielellämme lisää!


Asiakaspalvelu

0400 639 206

Karjalaisen Rahti Oy

Ajopäiväluettelo

Lataa alta jakelualueemme ajopäiväluettelo. Käytännössä ajopäiviä on tiuhemmassa, ja vastaavasti pyhät yms. harventavat niitä. Luetteloon siis tulee suhtautua pienellä varauksella.

Alue-liite 19.10.2023