Talkoolava – roskalava taloyhtiön tarpeisiin

Meiltä voit vuokrata talkoolavan taloyhtiön talkoisiin vaivattomasti yhdellä puhelinsoitolla!
Tilaa talkoolava nyt

Etusivu » Vaihtolavapalvelu ja kierrätys » Talkoolava taloyhtiölle

Talkoolava eli roskalava helpottaa jätteiden keräämistä tilapäisessä tarpeessa

Mikä on talkoolava?

Talkoolavaksi sanotaan taloyhtiön eri tarpeisiin vuokrattavaa roskalavaa. Talkoolavalle voit laittaa kaikki taloyhtiön talkoissa syntyvät jätteet, risut, lehdet, yhteisten varastojen ja pihojen sekajätteet sekä muut siivouksissa syntyvät sekajätteet. Sovittaessa talkoolavalle voi tuoda myös osakkaiden huoneistoihin kertyneet irtaimistot.

Säästä valitsemalla lava käyttötarkoituksen mukaan

Talkoolavassa on tärkeää huomioida sen käyttötarkoitus – jos tarkoitus on päästä eroon kevättalkoissa pihalta kerätyistä risuista, lehdistä ja oksista, ei sekalava ole välttämättä edullisin vaihtoehto. Autamme mielellämme oikean lavan valinnassa.

Helppo kokonaispalvelu

Monista kilpailijoistamme poiketen emme ainoastaan vuokraa lavaa – hoidamme koko vaihtolavapalvelun jätteiden kierrätyksestä lähtien omalla jäteasemallamme.

Tuomme jätelavan taloyhtiösi pihaan sille varatulle paikalle, haemme sen pois sen täyttyessä, tuomme uuden tarvittaessa tilalle ja käsittelemme jätteet omassa jätekeskuksessamme asianmukaisesti kierrättäen.

Mitä taloyhtiön roskalavalle saa laittaa?

Taloyhtiön talkoolavalle saa laittaa vain sovittua jätettä – varmista aina ennen jätteen viemistä lavalle, mitä jätettä lavalle on tarkoitus kerätä.

Jätelavan hinta muodostuu siitä, mitä jätettä sinne halutaan laittaa – voit tilata rakennus- ja sekajätelavan sijasta myös tietylle jätelajille oman, jolloin useasti voidaan säästää kustannuksissa huomattavasti. Katso tarkemmat ohjeistukset jätelajeista kirjoittamastamme lajitteluohjeesta klikkaamalla tästä.

Kustannustehokas ja ympäristöä säästävä toimintamalli oman jätekeskuksen myötä

Käsittelymme myötä yli 95 % jätteistä päätyy jätepenkan sijaan hyötykäyttöön, jolla edistämme ympäristöä säästävää toimintaa.

Pyrimme minimoimaan kalustomme ajon tyhjänä. Tuomme tullessamme tyhjän vaihtolavan ja täyden viemme mennessämme pois. Turhat kilometrin jäävät ajamatta, kun alku- ja päätepiste löytyvät omasta jätekeskuksesta – asiakkaillemme tämä näkyy luonnon säästymisen lisäksi myös suorana säästönä laskussa!

Tilaa vaihtolava työmaalle!

Vaihtolavojen tilaukset:


Asiakaspalvelu

0400 766 120

Karjalaisen Nostokuljetus Oy

Miksi tilata talkoolava taloyhtiölle meiltä?

Selkeä aluehinnoittelu

Vaihtolavapalvelun kuljetukset hinnoitellaan kohteen postinumeron perusteella.

Sähköiset jätteiden siirtoasiakirjat ja jäteseuranta

Toimitamme lain vaatimat jätteiden siirtoasiakirjat sähköisinä haluamaasi sähköpostiosoitteeseen. Toiminnanohjausjärjestelmämme tarjoaa sopimusasiakkaille asiakasportaalin kautta mm. reaaliaikaisen keikkojen ja jätteiden seurannan, sekä erilaiset asiakas- ja työmaakohtaiset raportit.

Siistit ja uudehkot vaihtolavat eivät pilaa asuinympäristön yleisilmettä

Kunnostamme ja maalaamme lavojamme säännöllisesti, jolloin lavojemme käytettävyys ja yleisilme pysyy miellyttävänä.

Ripeää toimintaa

Toivomme saavamme tilaukset mahdollisimman hyvissä ajoin, mutta kiireellisissä tapauksissa saamme vaihtolavasuoritteen työn alle jopa saman päivän sisällä!

Kysy lisää vaihtolava-palvelustamme!

Laita meille viestiä alla olevalla lomakkeella, niin vastaamme mahdollisimman pian.

"*" näyttää pakolliset kentät

Nimi*
Kerro, miten voisimme auttaa?
Henkilötietojen käsittely*
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.