Yritys

Karjalaisen NostoKuljetus Oy on kuljetusalan yritys, jonka toiminta on laajentunut matkan varrella myös jätteenkäsittelyalalle.

 

 

Laukaan Leppävedellä sijaitsevassa jätteenkäsittelykeskuksessamme (Dnro 165/11.01.00/2015) murskaamme betonijätteet maanrakennusaineeksi, sekä haketamme puujätteet biopolttoaineeksi sitä hyödyntäviin laitoksiin. Kuljetamme myös huopajätteen jatkojalostukseen asfaltiksi, sekä monia muita asioita, jotka ovat yhteiskuntaa ja ympäristöä hyödyttäviä toimia, jätteen päätyessä entistä tehokkaammin jätepenkan sijaan uusiokäyttöön.

 

 

Tärkeimpiä arvojamme on rehellisyys, ahkeruus ja asiakastyytyväisyys, joka näkyy lisääntyvissä ja pitkissä asiakassuhteissamme. Vastuullisena toimijana kalustollamme ovat mm. voimassaolevat tavaraliikenneluvat, sekä ELY-keskuksen kirjoilla olemme jätteen kuljettajana ja välittäjänä. Löydät myös yrityksemme Suomen Tilaajavastuun tiedostoista. Edellä mainittujen lisäksi olemmehan toki tosi rekkamiehiä, jonka myötä valtaosa henkilöstöstämme on Rahtarit ry:n jäseniä!

1927

 

Augusti Karjalainen käynnisti toiminnan Keski-Suomessa Pylkönmäellä. Suoritealana olivat oman leipomon sekä limonaditehtaan ajot mukaan lukien myös henkilökuljetukset, eli ns. yhdistettyjä kuljetuksia oli jo tuolloin.

 

 

1947

 

Artturi Karjalainen jatkoi isänsä viitoittamaa tietä. Hän aloitti raakapuu- ja hiekkakuljetukset sekä myöhemmin hiab - autopalvelut, joita hän tarjosi vielä muutettuaan Jyväskylään.

 

 

1972

 

Juhani Karjalainen on myös tehnyt suurimman osan elämäntyöstään Pylkönmäeltä käsin kuljettaen raakapuuta, lankkua, betonituotteita, turvetta ja tuhkaa sekä tarjoten myös muita erilaisia nosto- ja kuljetuspalveluita.

 

 

1998

 

Jukka Karjalainen - yhdessä vaimonsa Riitun kanssa - perustivat Karjalaisen Rahti Oy:n Laukaan Vehniälle. Myöhemmin toiminta on laajentunut Jyväskylässä sijaitsevaan kappaletavaraterminaaliin. Verkostomme kattaessa koko Suomen.

 

 

2011

 

Veljekset Janne ja Markus Karjalainen perustivat Karjalaisen NostoKuljetus Oy:n. Myöhemmin yhtiön osakkaaksi on tullut Ossi Peteri. Jyväskylä ja sen lähialueet ovat toimintamme keskeisimmät alueet, missä palvelemme asiakkaitamme tarjoamalla kuljetus-, nosto- ja vaihtolavapalveluita.

 

 

 

Tänään

 

Nykyään Karjalaisen Rahti Oy ja Karjalaisen Nostokuljetus Oy ajavat vuosittain yhteensä yli miljoona kilometriä. Havainnollistamiseksi matka on sama kuin 25 kertaa maailman ympäri, eli kierrämme maapallon keskimäärin kahdesti kuukaudessa. Tästä voikin päätellä, ajot ovat lisääntyneet vuosien varrella.

Laadukasta logistiikkaa - YLI 80 VUOTTA

Jyväskylä - Finland

puh. 0400 720 594

e-mail: konttori@karjalaisen.fi

Sijainti: Mestarinkatu 3, 41160 Tikkakoski

Karjalaisen Nostokuljetus Oy

Yhteystiedot

Ajojärjestely puh. 0400 766 120

Copyright © 2017 - Karjalaisen Nostokuljetus Oy

Karjalaisen Nostokuljetus Oy

Laadukasta logistiikkaa - Kaikille teille!

- Etusivu

- Yritys

- Vaihtolavapalvelut

- Nosto- ja

  kuljetuspalvelut

- Galleria

- Yhteys

Sivustokartta:

- Pääsivu

- Jätekeskus

Karjalaisen Nostokuljetus Oy
Karjalaisen Nostokuljetus Oy
Karjalaisen Nostokuljetus Oy
Karjalaisen Nostokuljetus Oy
Karjalaisen Nostokuljetus Oy