Kierrätys- ja kuljetuspalveluita Keski-Suomessa yli 10 vuoden ajan

Karjalaisen NostoKuljetus Oy on vuonna 2011 perustettu keskisuomalainen kierrätys- ja kuljetuspalveluita tarjoava yritys. Toimipisteemme ja jätekeskuksemme sijaitsee Laukaan Leppävedellä.

 

Tärkeimpiä toimintaamme ohjaavia arvoja ovat rehellisyys, ahkeruus ja asiakastyytyväisyys, joka on näkynyt lisääntyvissä ja pitkissä asiakassuhteissamme.

 

Tervetuloa mukaan matkaamme!

Laadukasta logistiikkaa suvussa yli 90 vuotta

»1927

 

Augusti Karjalainen käynnisti toiminnan Keski-Suomessa Pylkönmäellä. Suoritealana olivat oman leipomon ja limonaditehtaan ajot, mukaan lukien myös henkilö-kuljetukset. Eli ns. yhdistettyjä kuljetuksia oli jo tuolloin!

 

 

»1947

 

Artturi Karjalainen jatkoi isänsä viitoittamaa tietä. Hän aloitti raakapuu- ja hiekkakuljetukset, sekä myöhemmin hiab - autopalvelut. Artturi tarjosi kuljetuspalveluita myös muutettuaan Jyväskylään.

 

 

»1972

 

Juhani Karjalainen on myös tehnyt suurimman osan elämäntyöstään Pylkönmäeltä käsin kuljettaen raakapuuta, lankkua, betonituotteita, turvetta, tuhkaa, sekä tarjoten myös muita erilaisia nosto- ja kuljetuspalveluita.

 

 

»1998

 

Jukka ja Riitu Karjalainen perustivat Karjalaisen Rahti Oy:n Laukaan Vehniälle. Myöhemmin toiminta on laajentunut Jyväskylässä sijaitsevaan kappaletavaraterminaaliin. Verkostomme kattaessa koko Suomen.

 

 

»2011

 

Janne ja Markus Karjalainen perustivat Karjalaisen NostoKuljetus Oy:n. Myöhemmin yhtiön osakkaaksi on tullut Ossi Peteri. Karjalaisen NostoKuljetus Oy tarjoaa kierrätys- ja kuljetuspalveluita Keski-Suomessa.

 

 

»TÄNÄÄN

 

Nykyään Karjalaisen Rahti Oy ja Karjalaisen NostoKuljetus Oy ajavat vuosittain yhteensä yli miljoona kilometriä. Havainnollistamiseksi matka on sama kuin 25 kertaa maailman ympäri, eli kierrämme maapallon keskimäärin kahdesti kuukaudessa. Tästä voikin päätellä, ajot ovat lisääntyneet vuosien varrella.

 

Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa: