Yritys

Periaatteenamme on, ettei milloinkaan sanota ei, kun puhutaan palveluiden tuottamisesta. Katsotaan asiat läpi ja otetaan tarvittaessa valikoimaan vaikka kokonaan uusi suoriteala.

 

Kokemusta meillä on tarjota laaja valikoima mm. sanomalehtien, turpeen, hakkeen, raakapuun, lankun, yms. kuljettamisesta ja kaikenlaisesta kappaletavaraan liittyvästä, kuten irtoperien veto-, trukki- ja pyöräkonepalveluista, terminaalipalveluista ym.       Ei muuta kuin pöydän ympärille ja suunnittelemaan!

 

Nykyään ajamme sopimusperusteisesti kaupan, teollisuuden, tukkujen ja huolintayhtiöiden erilaisia tuotteita, jotka ovat valtaosaltaan niin sanottua kappaletavaraa. Näin ollen tarjoamme myös terminaalipalveluita Jyväskylässä sekä Keski-Suomen kattavan jakeluverkon työllistäen n. 40 henkilöä.

 

Runkoliikenteemme on lähinnä Keski-Suomen ja pääkaunkiseudun välistä liikennettä. Etelään viemme maakunnan monia tuotteita ja takaisin tuomme eri tukkureilta tavaraa, jaettavaksi jakeluterminaaliimme Jyväskylään.

 

Jakeluliikenteemme toimii Jyväskylästä käsin ympäri Keski-Suomen. Yöaikaan terminaaliin tulleet tavarat lajitellaan ja lähdetään aamulla jakamaan eri suuntiin. Joskus tavarat kaipaavat välivarastointia, jonka jälkeen ne toimitetaan eteenpäin asiakkaan kanssa sovitulla tavalla.

 

Terminaaliimme toimittavat myös useat yhteistyökumppanimme tavaraa jaettavaksi, tai noudamme heille tavaraa odottamaan jatkokuljetusta.

fennoroad

1927

 

Augusti Karjalainen käynnisti toiminnan Keski-Suomessa Pylkönmäellä. Suoritealana olivat oman leipomon sekä limonaditehtaan ajot mukaan lukien myös henkilökuljetukset, eli ns. yhdistettyjä kuljetuksia oli jo tuolloin.

 

 

1947

 

Artturi Karjalainen jatkoi isänsä viitoittamaa tietä. Hän aloitti raakapuu- ja hiekkakuljetukset sekä myöhemmin hiab - autopalvelut, joita hän tarjosi vielä muutettuaan Jyväskylään.

 

 

1972

 

Juhani Karjalainen on myös tehnyt suurimman osan elämäntyöstään Pylkönmäeltä käsin kuljettaen raakapuuta, lankkua, betonituotteita, turvetta ja tuhkaa sekä tarjoten myös muita erilaisia nosto- ja kuljetuspalveluita.

 

 

1998

 

Jukka Karjalainen - yhdessä vaimonsa Riitun kanssa - perustivat Karjalaisen Rahti Oy:n Laukaan Vehniälle. Myöhemmin toiminta on laajentunut Jyväskylässä sijaitsevaan kappaletavaraterminaaliin. Verkostomme kattaessa koko Suomen.

 

 

2011

 

Veljekset Janne ja Markus Karjalainen perustivat Karjalaisen NostoKuljetus Oy:n. Myöhemmin yhtiön osakkaaksi on tullut Ossi Peteri. Jyväskylä ja sen lähialueet ovat toimintamme keskeisimmät alueet, missä palvelemme asiakkaitamme tarjoamalla kuljetus-, nosto- ja vaihtolavapalveluita.

 

 

Tänään

 

Nykyään Karjalaisen Rahti Oy ja Karjalaisen Nostokuljetus Oy ajavat vuosittain yhteensä yli miljoona kilometriä. Havainnollistamiseksi matka on sama kuin 25 kertaa maailman ympäri, eli kierrämme maapallon keskimäärin kahdesti kuukaudessa. Tästä voikin päätellä, ajot ovat lisääntyneet vuosien varrella.

Laadukasta logistiikkaa - YLI 80 VUOTTA

Fennoroad Oy on osaksi omistamamme valtakunnallinen kappaletavara-ketju. Näin saamme tavaran kulkemaan sujuvasti koko kotimaassa sekä maasta-toiseen "rajattomasti".

Jäikö paketti saamatta?

Jyväskylä - Finland

puh. +358 400 639 206

e-mail: asiakaspalvelu@karjalaisen.fi

Sijainti: Kuormaajantie 6, 40320 Jyväskylä

Karjalaisen Rahti Oy

Yhteystiedot

Copyright © 2017 - Karjalaisen Rahti Oy

Karjalaisen Rahti Oy

Laadukasta logistiikkaa "asenteella"

- Etusivu

- Yritys

- Rahtikirja

- Terminaalialue

- Rahditusperusteet

- Galleria

- Yhteys

Sivustokartta:

- Pääsivu

Karjalaisen Rahti Oy
Karjalaisen Rahti Oy
Karjalaisen Rahti Oy
Karjalaisen Rahti Oy
Karjalaisen Rahti Oy